Український оркестр «НАОНІ Оркестра» створили унікальну музичну програму «Гуц-and-Roll», твори та аранжування якої підкорили серця українських слухачів та мають всі шанси стати світовими хітами.

Виступ цього оркестру порівнюють з легендарним «Щедриком» українського композитора Миколи Леонтовича, який став відомим на увесь світ.

Стало відомо, що український оркестр «НАОНІ Оркестра» розробили унікальну музичну програму «Гуц-and-Roll». Найкращі інструментальні хіти сучасних українських композиторів». Пріоритетну можливість першими насолодитися цією програмою отримають самі українці, оскільки фонд «Омріяна Країна» під керівництвом Олексія Толкачова організував промо-тур оркестру у багатьох містах України за підтримки Українського культурного фонду.

«Перш ніж запускати музику у світ, ми хочемо, щоб почули та оцінили самі українці» - зазначив громадський діяч Олексій Толкачов.

Концерти вже відбулися у багатьох містах України, зокрема у Львові, Тернополі, Харкові, Чернівцях, а також на черзі – Полтава та Київ. Слухачі концертів відзначили, що виступи перевершили їхні очікування.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Продюсер та режисер-постановник проєкту Олесь Журавчак розповів, що програма «Гуц-and-Roll» була створена під час карантину українськими композиторами та учасниками оркестру «НАОНІ». Серед 60 композицій обрали 20 творів та аранжувань, які можуть у подальшому стати світовими хітами.

Як повідомляв Знай.ua, Кривін заявив, що держава не хоче розвивати українську культуру.

Також Знай.ua писав про те, що Загороднюк пояснив, як повинен працювати продюсер, щоб колектив не втрачав популярність.