Про це він сказав в ефірі програми “А як насправді” з Мирославою Бобровською.

“Ми повинні говорити не тільки про укріплення кордону для протидії міграції незаконній. Ми повинні говорити взагалі про протидію військовій агресії. Ми бачимо, що декілька угруповань збройних сил Російської Федерації на прохання Лукашенка будуть передислоковані в Білорусь. Тобто як держава ми практично у підкові. Такі речі мають бути предметом розгляду Ради національної безпеки і оборони”, - сказав Цимбалюк.

За його словами, Україна має розраховувати на власні сили, щоб вирішити цю проблему, зокрема на армію та Міністерство внутрішніх справ.

“Потрібно однозначно проводити навчання. За прикладом Ізраїлю, який воює вже декілька десятків років, там кожен громадянин держави знає своє місце в разі оголошення воєнного стану, надзвичайної ситуації. Чи знають українці навіть прикордонних областей, як їм діяти в тій чи іншій ситуації? В мене є великий сумнів”, - додав Михайло Цимбалюк.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Максим Жорін заявив, що проблема з мігрантами стосується України також.