Свій коментар він дав у програмі Мирослави Бобровської «Як насправді?».

«У соціальній сфері зараз немає грошей ні на що. Я це знаю достеменно, оскільки працюю у парламентському комітеті із соціальної політики та захисту прав ветеранів. Немає грошей ні на людей з інвалідністю, ні на багатодітні сім'ї, ні на чорнобильців, окрім тих, які офіційно здобули інвалідність. Навіть військові пенсіонери кілька разів приїжджали до стін Верховної Ради, ходили до Кабінету Міністрів. Річ у тому, що вони отримують різне грошове утримання - залежно від того періоду, коли вони звільнялися з лав Збройних сил. Дехто з них одержує по 2300 гривень, а їхні колеги, які звільняються сьогодні – від восьми до десяти тисяч», - розповідає парламентарій.

Він назвав ймовірні причини такого стану справ.

«Зараз у соціальній сфері немає єдиної державної політики. Пенсійний фонд – пустий. Шмигаль каже, що ми маємо програму накопичувальної пенсійної реформи. А йому відповідають: покажіть цю програму на папері, щоб її хоч можна було обговорити. Ні, не показує – натомість каже, що за кілька років не буде грошей платити людям пенсії. Хіба це заява політика?», - риторично запитує Михайло Цимбалюк.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він заявляв, що «Укрзалізниці» потрібна комплексна реформа.

Також Знай.ua повідомляв, що Цимбалюк закликав ретельно розслідувати смерть його колеги по парламенту Антона Полякова.