Про це він розповів у програмі «Що далі?» з Вікторією Панченко на каналі «Знай 24».

Передусім депутат зазначає, що потрібно працювати з фактами і він звик робити саме так. «Я в найперший день, коли було знайдено тіло, просив правоохоронців, коли вони кваліфікували за 115 статтею, а це умисне вбивство, не ставити відмітку «природна смерть», - розповідає він. Цимбалюк додає, що робити якісь висновки лише на основі попередніх даних не можна.

Як він повідомляє, у крові Полякова виявили невелику кількість спиртного і достатню кількість речовини для смерті. Водночас політик вказує на помилки, яких допустилися правоохоронці через недостатній рівень професіоналізму і відсутність досвіду роботи.

Цимбалюк пояснює, що в таких випадках потрібно починати з огляду місця події, де знайшли тіло, а далі – допитувати очевидців і свідків. «Ми знаємо, що та особа, яку називають таксистом, вона змінила вже свої покази. Виявляється, він його не підбирав там на зупинці під час випадкового голосування, а хтось підвіз (його на іншій машині, і посадив у таксі, - ред.)», - розповідає він.

Водночас депутат підкреслює, що можна втратити важливий час і ймовірні докази, якщо не проводити розслідування за гарячими слідами. «Ще не все втрачено. Дуже важливо, щоб була зроблена фахова робота. Експертизи», - міркує Цимбалюк. Також він зазначає, що, маючи досвід роботи у правоохоронних органах, не може однозначно стверджувати, чи Поляков став частиною зачистки чи ні.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Цимбалюк дав прогноз того, як буде проводитися розслідування раптової смерті Антона Полякова.

Також Знай.ua писав про те, що Бортник розповів, що його бентежить в смерті Антона Полякова.