Про це вона сказала в ефірі програми "Що далі" з Вікторією Панченко на каналі "Знай 24".

“Президент у своєму відеозверненні сказав, що гроші будуть на культурні заходи. До креативної галузі повинні піти. Ви за ці гроші можете сходити в кіно, чи в музей, чи витратити на фітнес… Хороша ідея, можливо, для когось вона здасться єдино правильною зараз, щоб провакцинуватися. Але чому я кажу, що з реалізацією буде погано? Ми пам'ятаємо, за кордоном навіть лотереї розігрували. Зовсім недавно, не пам'ятаю в якій країні, але мільйон виграли. Якась громадянка, яка провакцинувалася”, - сказала Кушнір.

Вона зазначила, що в Америці також були бонусні програми для тих, хто вакцинувався.

“Добре, ось у нас усі люди провакцинувалися і до “Дії” внесли свої дані. І починають вимагати гроші. І як це потім усе реалізовувати? Кінотеатри, музеї… Спортклуби, театри – це приватні підприємства в основному. Вони що, дадуть людям місця, а потім 3-4 роки чекатимуть, коли їм держава гроші надішле?”, - додала експерт.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Тарас Загородній розповів, чому з'явилися противники вакцинації.

Крім цього, Знай.ua повідомляв, що Антон Малєєв заявив, що не вакцинована людина наражає себе на небезпеку.