Про це він розповів у своєму блозі.

«Про що кажуть ці мітинги? Вони говорять про те, що наша влада провалює будь-які починання. Дуже багато людей не хочуть вакцинуватися і тут більше проблема в комунікації влади, яка не пояснила потребу вакцинації», - зазначив Загородній.

Як зазначив експерт, влада не змогла вдало провести кампанію вакцинації, бо народу не було показано досвіду інших країн, де люди вакциновані і щодня немає стільки смертей, як зараз в Україні.

«Вакцин у країні купа – причому на вибір, але влітку, коли стояли порожні пункти вакцинацій, то ніхто цим не займався і тепер усі люди у купі виходять», - сказав Загородній.

За словами експерта, людям, яким вакцинацію протипоказано, має бути надано владою вихід із цієї ситуації.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

«Більшість із тих людей, які протестують проти вакцин, у дитинстві пройшли планову вакцинацію, яка проходить в обов'язковому порядку. Щеплення дали людству можливість подолати безліч хвороб», - сказав Загородній.

Як повідомляв Знай.ua, Тарас Загородній розповів, навіщо потрібні кадрові ротації в уряді.

Також Знай.ua повідомляв, що Тарас Загородній розповів, чому в Україні сформувалося двовладдя.