Про це він розповів у своєму блозі.

«Ротації іноді потрібно проводити, бо є таке неписане правило політики – «Вчасно знайди винного: якщо не бачиш навколо себе винного, то винен ти». Власне, ротації потрібні, тому що народу подобається, коли когось звільняють, тим більше ситуація в економіці та по всіх інших напрямках у чинної влади не дуже», - сказав Загородній.

За словами експерта, за невдалого збігу обставин та поганої ситуації в країні владі важливо робити кадрові заміни, щоб зміщувати акцент відповідальності на кадри, які пішли у відставку.

«Вони починають тасувати якихось незрозумілих людей та не зрозуміло, чому вони звільняються, бо жоден з міністрів не звітував у парламенті про досягнення та провали. Наші жителі Банкової взагалі не поважають парламент і думають, що це придаток до Адміністрації президента», - зазначив Загородній.

На думку політолога, міняти міністра оборони потрібно було давно, тому що у діяльності міністерства був повний провал. Але, за словами експерта, жодних покращень очікувати не варто, бо політика нинішньої влади загалом неефективна.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Тарас Загородній розповів, як Кремль відреагував на застосування «Байрактару».

Також Знай.ua повідомляв, що Тарас Загородній розповів, чому в Україні сформувалося двовладдя.