Про це він розповів у своєму блозі.

«Незаконні формування, які підтримує РФ, почали обстріл українських територій. Українська армія попередила, згідно з порядком, який зараз існує, про те, щоб вони припинили ці обстріли. Коли не було реакції, то вперше був застосований турецький «Байрактар», - зазначив Загородній.

За словами експерта, Україна навіть із гуманних міркувань застосувала снаряд, який не був уламковим, тобто розрахунок не загинув. Як зазначив політолог, факт застосування «Байрактару» викликав у РФ шалену реакцію, бо Україна почала відповідати на агресію.

«Я тут підтримую, бо Росія, на жаль, розуміє лише силу, а якщо не відповідаєш, то вони далі нахабніють. Вони почали катати істерики і раптом різко забули, що у нас «внутрішній конфлікт», як вони про це говорять. І в результаті вони почали погрожувати, що Росія має відповісти», - наголосив Загородній.

Як зазначив політолог, це ставить Росію у дуже неоднозначну позицію: вони заявляють, що «конфлікт» на Донбасі у нас «внутрішній», але при цьому погрожують відповісти силою на силу.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Тарас Загородній розповів, що Росія та ЄС наживаються на нас.

Також Знай.ua публікував слова Тараса Загороднього: Ми завжди любили лаятися з будь-яких приводів, і любимо досі.