Про це він розповів у себе в блозі.

«Історія з Північним потоком показує, що Європа хороші хлопці, але якщо раніше росіяни викачували ресурси з нашої країни разом з нашими олігархами під красивою оболонкою «братнього народу», то тепер з країни викачують ресурси під гарною оболонкою європейських цінностей європейці і росіяни в частці», - зазначив Загородній.

За словами експерта, це нас вчить бути прагматичними і діяти тільки у своїх інтересах. Як зазначив політолог, це показує нам, що треба не мовчати, а захищати свої національні інтереси і займатися вибудовуванням промисловості.

«Занадто багато ми у всьому винні і занадто багато до нас претензій, а це схоже на маніпуляцію, щоб просто заробляти на нас гроші. Навіть на держзакупівлях приблизно 10 млрд доларів на рік викачується з країни, але при цьому вони у свій ринок і свої держзакупівлі не пускають українських виробників», - сказав Загородній.

Як зазначив експерт, багато українських виробників заявляли, що як тільки вони пробували зайти в тендер, то до них з'являлися різні претензії.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Загородній розповів, навіщо влада закон про олігархів.

Також Знай.ua публікував слова Загороднього: «Слуги» своєю невгамовною критикою Разумкова показують свою слабкість.