Про це повідомили на офіційному сайті Національного Корпусу.

«Кухарчук та Довбиш були заарештовані за сфабрикованою справою після участі в протестній акції проти капітуляційних планів влади 14 серпня в Києві. В результаті апеляції щодо необґрунтованості запобіжного заходу, Олегу Довбишу вдалося вийти з СІЗО під нічний домашній арешт. Водночас Дмитра Кухарчука Апеляційний суд Києва залишив під вартою попри те, що захист спростував усі безглузді звинувачення», - зазначено на сайті.

На сайті також зазначено, що до прямого ефіру судового засідання можна буде долучитися за посиланням.

«Сьогодні ми прийдемо під стіни суду, щоб відстояти право наших побратимів на справедливість і свободу. Долучайтеся та підтримайте ветеранів російсько-української війни!», - сказано у публікації.

Як зазначено у Telegram Національного Корпусу, вчора, 17 листопада, мав відбутися розгляд апеляційної скарги щодо продовження запобіжного заходу Кухарчука, але не були надані матеріали справи, а звинувачений не був доставлений до суду. У повідомлені сказано, що розгляд апеляції був призначений на 14:30 22 листопада.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, 18 листопада відбудеться розгляд по суті справи ветерана Дмитра Кухарчука.

Також Знай.ua повідомляв: Максим Жорін пояснив, що Нацкорпус може допомогти Польщі впоратися з мігрантами завдяки своєму досвіду.