Про це він сказав у програмі «Що далі?» з Вікторією Панченко на каналі «Знай 24».

На думку гостя програми, ситуація із мігрантами на кордоні Польщі з Білоруссю не пов’язана із сертифікацією «Північного потоку-2». «Сертифікація «Північного потоку-2» – це вже питання суто технічне. Перенесення юрисдикції фірми зі Швейцарії до Німеччини», - каже він.

Все це, переконаний Бізяєв, ніяк не відобразиться на процесі, особливо якщо згадати, що німецькі еліти вже все вирішили. Він підкреслює, що новий склад Бундестагу досяг консенсус щодо запуску «Північного потоку-2».

Водночас аналітик вказує на те, що Росії сьогодні не потрібна ескалація з Європою, це дасть більше мінусів, аніж плюсів. Тим не менш, каже він, президенту Білорусі вдалося добитися свого завдяки цій навалі мігрантів на кордоні: Меркель звернулася не до Тихановської, а до нього. «Фактор визнання Лукашенка виконано. Тепер подивимося, як розвиватимуться польсько-європейські відносини. Наскільки я розумію, Європа зараз не зацікавлена у подальшій ескалації протистояння Варшави та Брюсселю», - міркує Бізяєв і додає, що закінчення цих подій варто чекати після Нового року.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Волковський розповів, що міграційна криза на кордоні з Польщею – це помста Лукашенка та Путіна ЄС.

Також Знай.ua писав про те, що Жорін заявив, що проблема з мігрантами стосується України також.