Про це він розповів у програмі «Суб'єктивно з Янікою Мерило».

«Є низка людей, які вірять, що фіатна система, тобто гроші, які випущені центральними банками, віджила себе: інфляція і так далі. Потрібен якийсь захисний актив, типу золота. Біткоїн – це по суті цифрове золото», - зазначив Кравченко.

За словами експерта, у майбутньому біткоїн, ймовірно, може замінити золото для міждержавних розрахунків. Як зазначив експерт, якщо цього не станеться, то він дуже виросте.

«Або біткоїн стане валютою розрахунку для всього сірого ринку – це теж підштовхне його вартість. Якщо люди готові ставити на це гроші, то інвестувати варто. Я переживаю третє піднесення біткоїну за свою роботу, а наша компанія займається розробкою софту: коли зростає ціна на криптовалюту, то на нас замовлення падають, а коли ні, то замовлень менше», - сказав Кравченко.

Як зазначив експерт, зростання ціни біткоїну відбувається штучно у цілях людей, які на цьому заробляють. За словами експерта, біткоїн вже використовується як інвестиційний механізм, але це не гарантує, що він завжди зростатиме, але на стабільність варто розраховувати.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Яніка Меріло розповіла, на що звертають увагу інвестори стартапів.

Також Знай.ua публікував слова Олени Макєєвої: Боротьба за те, щоб касові апарати стали частиною нашого життя, тривала шість років.