Свою думку вона висловила у програмі «Суб'єктивно з Янікою Мерило».

«Боротьба за те, щоб касові апарати стали частиною нашого життя, тривала шість років. Зараз, здається, вже всі звикли до цього. Популісти вже заспокоїлися і зрозуміли, що нічого не досягнуть. Сподіваюся, що із січня вся система запрацює. Я сама тішуся, коли купую щось на онлайн-ресурсах, і мені надходить чек в електронній формі. Це означає, що ми переходимо до цивілізованої форми ведення бізнесу, стаємо частиною європейського ком'юніті. Тепер бажано, щоб люди розуміли: не потрібно платити паркувальникам, якщо є цифрова програма», - каже гостя передачі.

На її думку, український народ треба просвітлювати у цьому відношенні, тому що відповідних знань у нього дуже мало.

«Люди продовжують чинити так, як вони звикли, хоча світ змінюється. Діджиталізація в нашій країні йде повним ходом, але суспільство за нею не встигає. Потрібно допомогти йому в цьому», - вважає Олена Макєєва.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше експерт з економічних питань Юлія Глушко пояснила, для чого потрібні касові апарати.

Також Знай.ua повідомляв, що журналіст Дмитро Співак розповів про шкоду цих апаратів для малого бізнесу.