Про це він сказав в ефірі програми “А як насправді” з Мирославою Бобровською.

“Не факт, що Верховна Рада погодиться на такий підхід (впровадження електронного голосування, - ред.). Тому що у світовій практиці ті країни, які вже використовували електронне голосування, від цієї практики починають відмовлятися”, - сказав Антонюк.

За його словами, не факт, що в Україні вдасться запровадити електронне голосування. Можуть бути спроби його впровадити, але у населення може виникнути недовіра до результатів виборів.

Він зазначив, що оскільки в Україні видаватимуть 1000 гривень тим, хто отримав дві дози вакцини від коронавірусу через “Дію”, то таким чином також можна буде залучити українців у додаток.

“Спробувати завести якийсь алгоритм, щоб у перспективі запустити електронне голосування на виборах”, - додав Олександр Антонюк.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

За його словами, є люди, які не хочуть йти на дільниці та стояти в чергах для того, щоб проголосувати, і саме для них буде зручним електронне голосування.

Як повідомляв Знай.ua, Бортник заявив, що олігархи не подаватимуть електронну декларацію.

Крім цього, Знай.ua повідомляв, що Ялі розповів, навіщо Кремль дозволив мешканцям ОРДЛО брати участь у виборах до Держдуми.