Про це він розповів у програмі «А як насправді?» з Мирославою Бобровською.

На думку експерта, ідея може бути цілком не поганою, оскільки це метод заохотити суспільство вакцинуватися, це підніме хвилю. «Ідея, можливо, й непогана. На неї потрібно подивитися із різних ракурсів», - міркує гість програми.

Тим не менш, каже він, варто звернути увагу на нюанси: наприклад, пенсіонери навряд використають цю можливість для походу в кінотеатр. Тобто, пояснює Антонюк, видача коштів не відрегульована і орієнтована радше на людей середнього віку, що живуть в районних центрах.

З іншого боку, відзначає політконсультант, ідею не можна назвати новою. «Історія з 1000 грн використовувалася свого часу Юлією Володимирівною… Віктором Федоровичем Януковичем…», - каже він. Загалом же, констатує Антонюк, виплачувати цю тисячу гривень зазвичай починали перед виборами. «За рік, пів року до виборів», - підкреслює експерт.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Котенкова розповіла про обіцяну тисячу для всіх вакцинованих.

Також Знай.ua писав про те, що Шмигаль розповів, що «тисячу Зеленського» виймуть з кишень простих українців.