Про це він розповів у бесіді з ведучим програми «Карабас.LIVE» В'ячеславом Матюхіним.

Його дружина, Ліна Верес, теж працює в театрі танцю «Форсайт».

«Це дуже важлива штука: зрозуміти, за що ти відповідаєш, і тоді стає набагато легше. По суті, вся відповідальність лежить на нас двох. Але є речі, за які вона відповідає, останнє слово за нею. І є речі, де останнє слово за мною. Це треба точно розуміти. Тобто я можу влазити в її процеси, але все одно за нею останнє рішення, і навпаки. Тоді життя стає набагато простіше», - говорить він.

Лещенко розповів про історію знайомства з директором театру танцю «Форсайт» Ліною Верес.

«Спочатку була робота, а потім були відносини. Звичайно, спочатку було багато складнощів, 24 години на добу ми разом. Погане слово «пристосувалися», але суть зрозуміла. Ми знайшли точки дотику і розуміння, як треба працювати, як потрібно жити. Все чудово. У нас різні періоди були. Після десятиліття «Форсайта» дуже розширилися наші горизонти, ми почали працювати по всьому світу. У нас багато складів шоу, які працюють в різних країнах. І цей етап 24 години на добу як би трішечки розсипався. Я полетів в одну країну, вона в іншу. Я з одним складом запускаю шоу, вона з іншим. Таким чином ми почали набагато рідше зустрічатися, що теж нормально. Різні періоди, різні відносини», - зізнається шоумен.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Зараз подружжя знову разом, працює над новими проєктами.

Як повідомляв Знай.ua, Тамерлан і Олена Омаргалієва розповіли про свій дует.

Також Знай.ua писав про те, що Євген Хмара розповів про свою нову концертну програму на цей сезон.