Про це він розповів у бесіді з ведучим програми «Карабас.LIVE» В'ячеславом Матюхіним.

Раніше він серйозно займався танцями, керував хореографічним колективом.

«Блогер - це тому що життя змушує. Я артист. Десять років тому я намагався почати вокальну кар'єру, це був 2011 рік, ми записали кілька треків. Ми пробували різні жанри. Це був поп-рок, попса була просто, англомовна музика, російською мовою. У мене навіть починалися концерти: кілька корпоративів, кілька виступів на великих сценах. В принципі, це можна було розвивати, але я поставив собі запитання: хто ти? Десять років тому я загубився, я не розумів, що я і навіщо мені це треба», - розповідає артист.

У нинішньому році Лещенко презентував новий танцювальний відеомюзикл TANCEVANSKIY ( "Танцюванський").

«Було дуже багато роботи. Я як режисер працюю, хореограф, у нас свій театр танцю «Форсайт», якому 15 років. І я просто зашивався, не розумів, куди мені бігти, що мені робити, співати, танцювати? Я брав участь в різних проєктах: «Танці з зірками», «Майданс», телевізійний проєкт. Коротше, там дуже багато всього було», - зізнається він.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Те, що сьогодні він вирішив заявити про себе як про співака, було складним рішенням.

«Зараз, напевно, прийшов час. Напевно, я якось дозрів. Я всі ці десять років хотів співати, душа просить. Мені хотілося цього. Я хотів виходити на сцену як вокаліст, про щось говорити. І ось прийшов час, і я почав вокальну кар'єру», - каже Лещенко.

Як повідомляв Знай.ua, Тамерлан і Олена Омаргалієва розповіли про свій дует.

Також Знай.ua писав про те, що Євген Хмара розповів про свою нову концертну програму на цей сезон.