Про це вона розповіла у програмі Любові Завальнюк «Прогнози».

Спершу астролог називає знаки зодіаку, які можуть розраховувати у грудні на значні успіхи: «Це Козероги, народжені з 31 грудня по 2 січня, Діви, народжені з 1 по 4 вересня, Овни, народжені з 30 березня по 2 квітня, Близнюки, народжені з 31 травня по 3 червня, Раки, народжені з 1 по 4 липня, та Риби, народжені з 28 лютого по 3 березня. У грудні вони можуть мати щасливі зміни». За словами Пономаренко, у цих людей можуть виникнути доволі перспективні думки, а відтак вона радить їм діяти і негайно реалізовувати їх у грудні.

Окрім цього, додає вона, у грудні пощастить Близнюкам, народженим у період з 15 по 23 червня, Терезам - з 17 по 25 жовтня, Овнам - з 14 по 22 квітня, Стрільцям - з 16 по 23 грудня, а також Козерогам - з 14 по 22 січня.

Принагідно Пономаренко звертається до людей, що вивчають астрологію та знають свою натальну карту: «Якщо у вас планети з 26 Водолія по перший градус Риб, особливо якщо там Марс, Юпітер, Плутон, то грудень – це місяць, коли потрібно діяти». За словами астролога, у цей час можна сягнути зірок.

Загалом же, каже гостя програми, у грудні не варто розслаблятися, оскільки Юпітер є планетою щастя та соціальних успіхів. «Він дає енергію цим людям, щоб втілювати у життя плани. І поки що до періоду ретроградної Венери все це можна встигнути зробити з 7 по 17 грудня», - пояснює Пономаренко.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Пономаренко передбачає сприятливі умови для України в грудні.

Також Знай.ua писав про те, що Росс розповів, що відбувається в місячне затемнення.

https://youtu.be/A7fG0zAvOTQ