Про це він розповів у новому випуску програмі «Прогноз» з ведучою Любов’ю Завальнюк.

«Місячне затемнення відбудеться 19 листопада, від нього можуть постраждати деякі знаки зодіаку. Дуже обережним цього тижня потрібно бути зодіакальним знакам Тельцю, тому що затемнення відбудеться саме в опозиції до цього зодіакального знаку. Тому можуть бути будь-які несподівані ситуації на дорозі, конфліктні ситуації в сім'ї та на Тельців можуть подавати до суду або пред'явити претензії податкова», - наголосив він.

Росс сказав, що Тельцям потрібно обов'язково ходити в масці з ПЛР тестом, або ковідним-сертифікатом. Інакше в метро вас можуть зупинити, вважає він, і здерти штраф у тридцять чотири тисячі гривень. Телець - це знак зодіаку, який потрібно особливо відзначити та попередити, акцентував він, так само треба відзначити, що у Водоліїв можуть бути якісь хвороби та складні ситуації пов'язані з медичними маніпуляціями.

«Для Водоліїв в орбісі затемнення підвищується ризик ДТП, транспортні ситуації, краще нікуди не вилітати та потрібно бути з електрикою дуже обережним, бо може навіть вдарити струмом. У будь-якій ситуації Водоліям краще не підписувати жодних контрактів та різних домовленостей. Особливо це стосується рухомого та нерухомого майна. Найгірший час для покупки автомобіля якраз у знаку Водолія в цей час», - повідомив він.

Росс сказав, що третій знак зодіаку, якому треба бути особливо уважними з владою та в кар'єрі – це Лев. Можлива невдача на кар'єрних сходах та несприятлива зміна роботи, підкреслив він, Левів може хтось підсидіти або можуть бути викликані на килим до начальства. Левам не варто приймати поспішних рішень, підписувати важливі контракти, а також у цей час найгірше оформляти шлюб, резюмував він.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, астролог Влад Росс розповів, що коронавірус піде на спад у двадцятих числах..

Знай.uа писав, цифра три - це вміння слухати і чути, - астролог Розалія Романова.