Про це він розповів у новому випуску програми «Акценти» з ведучою Тетяною Резвін.

«Проблема у податковому законодавстві зараз стає головною. Тому що коли працює європейська система цінностей, і ми підписали меморандум та рухаємось плавно до Європи, то ми приймаємо європейські цінності та закони. Програма стає чистою, і документообіг стає чистим. Ми виводимо абсолютно всі платежі з тіньового сектора до білого. І чим більше ми виводимо з тіньового сектора нашу державу, тим важче нам стає», - наголосив він.

Коновальчук сказав, що виходить абсурдна ситуація, коли закони стають європейськими, а жити нам стає лише гірше. Тому що система цінностей наша ніби правильна, вважає він, але оподаткування, яке є в нашій країні, настільки заплутане і брудне, що розібратися в цьому ніхто не може, щоб вивести все в білу. Україні треба суттєво зменшувати податки, упевнений він, і є програма як це грамотно зробити, але влада не хоче до цього прислухатися.

«Але, на жаль, на сьогодні партія без грошей та підтримки олігархату не може пробитися до парламенту. І це є реалії нашого життя, бо без грошей не можна пробитися до парламенту. Є люди, яких влаштовує сьогоднішня система оподаткування та тіньові схеми, і вони мають своїх людей в парламенті. Інвестор – це одне, але коли інвестор пов'язаний із державою, то така спайка породжує дуже великі проблеми та з'являється такий термін як олігарх», - резюмував він.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Також раніше для Знай.ua Головін розповів, які наслідки матиме націоналізація олігархічних монополій.