Про це він розповів у програмі «А як насправді?» з Мирославою Бобровською.

За словами Дмитрука, його мали виключити з партії ще раніше – пів року тому, рік чи й зовсім півтора. Як він зазначає, щоразу такі ініціативи з’являлися після голосувань у ВР. У приклад політик наводить випадок після того, як він збирав підписи за відставку Ситника: тоді сам Офіс президента дав вказівку на його виключення.

Аналогічна ситуація, розповідає він, виникла й тоді, коли він виступив проти призначення Вітренка на посаду міністра енергетики. «Ну а зараз, напевно, терпець «слуг» урвався. Але для мене не має значення, бути мені в партії чи поза нею», - підсумовує Дмитрук.

Водночас депутат вказує на те, що ніхто зі «Слуги народу» не назве адекватну причину його виключення. «Наприклад, голова медичного комітету Радуцький на запитання журналіста про це заявив, що я – вата, після чого одразу втік. Офіційної партійної позиції з цього питання немає – як, втім, і неофіційної також», - пояснює гість програми.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Дмитрук розповів про складності під час створення ТСК з розслідування смерті Антона Полякова.

Також Знай.ua писав про те, що Дмитрук назвав Разумкова одним із найкращих спікерів Верховної Ради.