Про це він сказав в ефірі програми “А як насправді” з Мирославою Бобровською.

Артем Дмитрук зазначив, що йому неприємно говорити про те, що монобільшість не хотіла підтримувати створення тимчасової слідчої комісії із розслідування смерті нардепа Полякова.

“Якби не було такого публічного розголосу з цього питання, якби не було такого включення ЗМІ у це питання, цю б ТСК не підтримали. Це правда. І голова партії Олександр Корнієнко, і Давид (Арахамія, - ред.) – вони не були категорично за цю ТСК. І лише коли був великий суспільний резонанс, саме тоді і проголосували за цю ТСК”, - сказав Дмитрук.

За його словами, складність створення ТСК у тому, що в країні є Міністерство внутрішніх справ та величезна кількість правоохоронних органів, які мають давати відповіді на питання щодо скоєних злочинів.

Він зазначив, що міністр внутрішніх справ має вийти і сказати про те, що вони ведуть розслідування і мають якісь докази.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

“Звичайно, є таємниця слідства. Усі це розуміють. Але хоча б зробити закрите засідання із членами правоохоронного комітету, що й потрібно було зробити і дати чіткі відповіді”, - додав Артем Дмитрук.

За його словами, ТСК може дати можливість почути відповіді на існуючі питання.

Як повідомляв Знай.ua, Сергій Биков зазначив, що є окремі рейтинги підтримки партій та підтримки конкретних політиків.

Крім цього, Знай.ua повідомляв, що Лещенко назвав протокол допиту Гео Лероса фейком та спростував звинувачення на адресу ОП.