Про це він розповів в авторській програмі «Контрольний удар».

«Провал і злив спецоперації по «вагнерівцях» сприймається надто чутливо переважно прихильниками Порошенка. Але їхньої кількості недостатньо для того, щоб люди масово вийшли на протест», - упевнений Ялі.

Він вважає, що мітингувальники можуть влаштувати ефектне фаєр-шоу та нечисленний, але гучний протест під стінами ВП, але висунути ультиматум та організувати безстроковий протест – ні. За його словами, це змушує сумніватися у щирості протесту.

«Не думаю, що 1 грудня щось зміниться. Більшість людей перебувають у стані апатії та депресії через постійні локдауни, обмеження та глибокий стрес, у якому перебуває українське суспільство останні півтора року. Тут провалу спецоперації недостатньо, коли людей турбує елементарне виживання», - вважає Ялі.

На його думку, набагато більшим подразником для більшості населення можуть стати платіжки за опалення, якщо вони значно зростуть у найближчі місяці. Політолог зазначив, що, якщо настануть сильні морози, то і віялові відключення, якщо влада не зможе забезпечити постачання газу та вугілля за прийнятною ціною.

Популярні новини зараз
Приречені на навіпголодне існування: частина стареньких буде жити на 2361 гривню Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

«Високі ціни на газ для промисловості протягом хоча б 3-4 найближчих місяців можуть спровокувати масове закриття підприємств, а значить і зростання безробіття. Ось тоді протестний потенціал у суспільстві справді може різко зрости. Отже, при збігу зазначених факторів масові протести можливі не раніше весни. А там і черговий локдаун настане як привід їх купірувати», - заявив Ялі.

Як повідомляв Знай.ua, Руслан Бортник розповів про події, що передували ситуації з “вагнерівцями”.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що експерт заявив, що розслідування про “вагнерівців” було предметом торгів.