Про це він сказав в ефірі програми “Культ Особистості” з Русланом Бізяєвим.

“Ми ж розуміємо, що це розслідування (Bellingcat про “вагнерівців”, - ред.) було тривалий час предметом залаштункових торгів. І якщо спочатку обіцяли ух які звинувачення в цьому розслідуванні, зрештою ми побачили, що звинувачення за фактом в опублікованому тексті відсутнє. Президент України Зеленський взагалі не згадується”, - сказав Руслан Бортник.

Він зазначив, що у розслідуванні Bellingcat немає ні висновків, ні звинувачень.

“На фінальному етапі операції за кілька днів там стало дуже багато суб'єктів. Повідомили та поінформували Службу безпеки України. Кількість суб'єктів-учасників цієї спецоперації зросла критично. Їх стало не 5 людей. Їх стало дуже багато... Треба пам'ятати, що Зеленський дзвонив до Лукашенка. Вели переговори генеральні прокурори. І саме “вагнергейт” став відправною точкою в українсько-білоруській кризі. Фактично в розриві відносин”, - додав Бортник.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Микола Волковський розповів, кого РФ бачить найвигіднішим для себе лідером Білорусі.

Крім цього, Знай.ua повідомляв, що Руслан Бізяєв зазначив, що результат офшорного скандалу залежить від того, як Україна пройде цю осінь та зиму.