Про це вона сказала в ефірі програми “А як насправді” з Мирославою Бобровською.

“Зараз відбулися Олімпійські ігри. Ми бачимо бази, почали скаржитися спортсмени, показувати та фотографувати. Радянські бази, які залишилися з тих часів, вони просто не були реконструйовані. Тобто там пліснява, бруд, та інвентар, який уже проіржавів. Це все бажає кращого. І дякую програмі президента, яка спрямовує цього року 800 млн на будівництво палаців спорту, стадіонів, басейнів. Наступного року закладено гроші у розмірі 4,3 млрд грн на реконструкцію льодових палаців спорту”, - сказала Саладуха.

За її словами, у лютому у Китаї відбудуться зимові Олімпійські ігри, а українська хокейна команда багато років не виходила навіть у зону відбору.

“Все, що зараз відбувається з будівництвом, – це справді колосальні зміни. Ми бачимо ці сучасні бази. Йде реконструкція олімпійських баз, куди спортсмени можуть приїжджати та готуватися. Тому що великі гроші ми вивозимо за кордон, куди їздимо тренуватися. Тому що кожен спортсмен, який поважає себе, хоче тренуватися і бачити умови, в яких тренується весь світ”, - додала Ольга Саладуха.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Віктор Петрук розповів, що Подільсько-Вигурівської лінії метрополітену немає в Генеральному плані міста.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Руслан Бортник назвав цілі кадрових перестановок у Кабінеті Міністрів України.