Про це він розповів у програми «Що далі?» з Вікторією Панченко на каналі «Знай 24».

На думку політика, у цій фотографії немає нічого серйозного. Як він каже, зустрічатися можна з будь-ким, тим паче, що Аваков та Шустер мають дружні стосунки і вони часто бувають на спільних ефірах. «Це все можна оцінювати як конспірологічні теорії якісь і розповідати, що ось пішов хтось з кимось сфотографувався, а це означає новий проєкт», - міркує Качура.

За його словами, про політичні проєкти потрібно заявляти та говорити відкрито, якщо це справді планується. Водночас депутат вказує на те, що після відставки людині ж потрібно чимось займатися. У приклад Качура наводить кулінарію, городництво, ведення сторінки у соцмережі, написання мемуарів чи книг. «В даному випадку Арсен Борисович у відставці займається такими речами», - констатує він.

Тим не менш, каже політик, суспільство зазвичай гучно реагує на такі резонансні фото. До того ж, підкреслює він, Аваков – міністр-довгожитель, який тривалий час займав свою посаду.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Дзівідзінський розповів, хто зі старих політиків міг би створити колаборацію.

Також Знай.ua писав про те, що Биков розповів, наскільки важливою є зміна рейтингів політиків і політичних сил.