Про це він розповів на ютуб-каналі Національного Корпусу.

«Місяцями офіційні посадові особи брехали нам, що спецоперації не було в принципі, та нібито це все фейк, створений для дискредитації українських спецслужб та спланована дезінформаційна кампанія. Наприклад, радник Єрмака Подоляк назвав операцію суцільним фейком російських ЗМІ», - сказав Жорін.

На думку Жоріна, відповідальність за зрив цієї операції лежить саме на владі, яка у свою чергу заявляла, що до цього причетна Росія.

«Я вважаю, що Путін причетний не тільки до розхитування ситуації з вагнерівцями. Також, він, скоріше за все, особисто причетний до скоєння п’яних ДТП «Слуг народу», розкрадання українського бюджету та призначення на керівні посади дебільних друзів», - зазначив із сарказмом Жорін.

Як сказав Жорін, у червні цього року влада підтвердила, що спецоперація була, але проводилась не українськими спецслужбами, а, як зазначали, під тиском інших країн. За словами Жоріна, влада вважає, що скасування операції є позитивним і кращим результатом для нашої країни.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

«Після того, як «слуг» все-таки змусили створити ТСК для розслідування справи вагнерівців, то розпочинається найцікавіше, адже на арену виходить Мар’яна Безугла. Чому вона стала головним спікером у надзвичайно неприємній темі для влади – мені особисто залишається незрозумілим, адже інколи Мар’яна не може скласти слова в одне речення», - сказав Жорін.

За словами Жоріна, Мар’яна Безугла плуталась й під час виступу могла сказати, що операція була, а потім, що її не було. Також, як зазначив Жорін, іноді Безугла ухилялася від відповіді на цю тему.

«За підсумками Тимчасова слідча комісія нічого не дізналась. А далі була публікація першої частини розслідування Bellingcat та виступ Бурби (голови ГУР, - Ред.), який заявляє, що операцію перенесли на вимогу Єрмака», - підкреслив Жорін.

Як зазначив Жорін, представники партії «Слуга народу» почали заявляти, що була саме операція Росії проти України.

«Брехати усій країні більше року, на думку ЗЕ-команди, – це нормально, так само як зливати інформацію ворогу, зривати важливу спецоперацію по затриманню військових злочинців та ганьбити українські спецслужби й всю країну. Справа вагнерівців – це надзвичайна чергова брехня, питання національної безпеки та світової репутації», - сказав Жорін.

Як повідомляв Знай.ua, Владислав Соболевський повідомив, що Росія розпочала приховану мобілізацію.

Також Знай.ua повідомляв, що Національний Корпус проведе 27 листопада низку вишколів у Харкові та Києві.