Про це він сказав в ефірі програми "Що далі" з Вікторією Панченко на каналі "Знай 24".

“Цей рік рекордний був із залучення інвестицій на IPO. А українських компаній там нема. Непрозорість – ось у чому проблема. Можна отримати гроші, під нормальний відсоток залучити інвестиції, але для цього будь-який інвестор вимагає прозорості. А у нас ця прозорість, незважаючи на гучні фрази, не забезпечена. Саме тому сюди не заходить ніякий великий капітал, ні будівельний, ні якийсь інший”, - сказав Руслан Бізяєв.

Він зазначив, що за нинішньої ситуації дефіциту в бюджеті, пенсійному фонді та проблемах з енергетикою Україні не потрібні дорогі дороги.

“Зверніть увагу, будівництво йде за будь-якої погоди: дощ, не дощ, однаково… Скільки ці дороги вистоять? Я періодично їжджу трасою Київ-Черкаси, там постійно ремонти йдуть… У мене таке враження, що мій син виросте, піде працювати і все одно будуватиме ці дороги”, - додав Бізяєв.

За його словами, також не вирішено питання з фурами, які їздять перевантаженими та псують дороги.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Юрій Камельчук заявив, що для іноземних інвесторів у якусь сферу важливо, чи є закон, який її регулює.

Крім цього, Знай.ua повідомляв, що Буймістер зазначила, що скандал із "зеленим" кредитом ЄС позначився на інвестиційній привабливості України.