Його слова пролунали у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24».

«На питання, чи перетворилося «Велике будівництво» на велике крадівництво, можна відповісти: і так, і ні. Так – тому що в цій конструкції закладено систему, і в тендерах найчастіше беруть участь лише ті, хто їх виграє. Електорату показують: дивіться, у нас за 30 років не збудували нормальну мережу доріг, тобто ми з погляду логістики не можемо бути успішними. Але це ще й бізнес, де одне не суперечить іншому. Тому «Велике будівництво» – це водночас і проблема, і розв'язання проблеми. Це одна із тих складових, які підтримують на плаву рейтинг президента. Але проблема полягає в тому, що чим ближче будуть вибори, тим більше спливатиме скандалів», - вважає експерт.

На його думку, основні корупційні скандали ще попереду.

«У нашій країні корупційні скандали – це інструмент політичної боротьби. Тут важливо не довести, а сказати. Таких прецедентів була маса і при Порошенку, і при Януковичі, і при Ющенку, і далі за списком. І ближче до кінця 2022 року це стане для команди президента проблемою», - каже Руслан Бізяєв.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він розповів, яка причина може знову вивести українців на Майдан.

Також Знай.ua повідомляв, що Бізяєв дав пораду, в якій валюті найкраще зберігати свої заощадження.