Про це він розповів у програмі «Акценти» з Тетяною Резвін.

«Ми бачимо, що Західні союзники стурбовані і заявляють про загрозу військового вторгнення, причому настільки дружно та активно, чого не було досить давно. Ми бачимо заяви не лише Вашингтона, а й певні сливи у ЗМІ щодо концентрації та переміщення російських збройних сил», - сказав Леонов.

За словами експерта, нинішня ситуація порівняно з попередніми скупченнями російських військ біля наших кордонів нібито для військових навчань відрізняється тим, що зараз концентрація військ відбувається потай.

«Якщо раніше сили накопичувалися демонстративно, то зараз перекидання відбулося потай. Саме тому американці стурбувалися та почали видавати інформацію через свої ЗМІ», - зазначив Леонов.

Як зазначив політолог, також представники Франції досить різко висловилися, сказавши, що вторгнення дуже дорого обійдеться Росії, що теж важливо, тому що французи рідко дозволяють собі таку риторику.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

«Навіть Німеччина виступила з приводу накопичення військ, що агресія є неприпустимою і навіть на якийсь час зупинила ліцензування Північного потоку-2. Це має технічний характер, але все сталося одночасно із занепокоєнням Заходу та припиненням ліцензування», - сказав Леонов.

Як повідомляв Знай.ua, Олег Саакян заявив, що для України зовнішня загроза є первинною.

Також Знай.ua повідомляв, що Володимир Мулик назвав найнеобхідніші речі для населення на випадок повномасштабної війни.