Свою думку він висловив у програмі Мирослави Бобровської «Як насправді?».

«Не помиляється лише той, хто нічого не робить. Зрозуміло, і в Яценюка, і в Гройсмана були помилки. Але одна справа – це прем'єр-міністр, який має свою фракцію в парламенті. Гройсман такої фракції не мав, і йому доводилося домовлятися з партійними фракціями у Верховній Раді. Це насправді досить важка робота – кожне рішення потрібно було доводити, про нього треба було домовлятися. Так, Гройсману доводилося йти на поступки, але я не назвав би його рішення помилковими. Можливо, ці рішення затягувалися, а реформи, які він розпочинав, не було доведено до кінця», - вважає гість програми.

Але, на його думку, напрям розвитку України за цих двох прем'єр-міністрів був правильним.

«У нас зменшився державний борг, були реформи, була впевненість у майбутньому. Тоді можна було планувати свій бізнес, а зараз доводиться дуже обережно дивитися на майбутнє. Чи варто розвивати бізнес, чи він потягне витрати? Впевненості немає», - каже Ярослав Бєлов.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він пояснив, чому Україна не змогла підготуватися до цьогорічного опалювального сезону.

Також Знай.ua повідомляв, що експрем'єр Володимир Гройсман звинуватив нинішній уряд у нездатності розв'язати газову проблему.