Свою думку про це він висловив у програмі Мирослави Бобровської «Як насправді?».

«Росією керують здебільшого силовики. З конкретних імен я можу назвати Миколу Патрушева, Сергія Шойгу та Антона Вайно, який очолює Адміністрацію президента. Але вежі Кремля воюють між собою вже протягом 21 року, і конфлікт між Патрушевим та Шойгу почався не вчора. Вони борються між собою за вплив і Путіна, і різні сфери життєдіяльності країни. Колись вони діють разом, колись окремо. А так зване ліберальне крило вже давно програло. Але війна там триває постійно, це перманентний стан російського суспільства», - розповідає гість програми.

Він також порушив питання про те, що оточення Путіна «грає» його.

«На Путіна, звісно, ​​впливають, але він – не маріонетка. Оточення Путіна боїться його. За всі ці роки він не раз тасував колоду, прибирав людей зі свого ближнього кола. Такої людини, яка б смикала Путіна за ниточки, немає. Наприклад, колись Ігор Сєчін був дуже впливовим. Він і зараз залишається у ближньому колі, але такої сили, як раніше, він уже не має», - каже Андрій Сидельніков.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він висловив свою думку про те, чи можливий у Росії аналог Майдану.

Також Знай.ua повідомляв, що, за словами Сидельникова, путінський режим зараз має дуже великий вплив у Німеччині.