Про це вона сказала в ефірі програми “А як насправді” з Мирославою Бобровською.

“Коли президентські вибори відбуваються після парламентських, то залишається великою загадкою, чи збережеться монобільшість у парламенті. І тоді можливий варіант, що новий парламент може і достроково припинити повноваження президента через законодавство про імпічмент, і в принципі не допоможе президенту переобратися на другий термін. Напевно, будуть спроби якимось чином змістити вибори”, - сказала Валерія Лутковська.

Вона зазначила, що не дуже розуміє, яким чином можна було б змістити парламентські вибори і поставити їх після президентських.

“Все має бути у рамках закону. Бо тоді… Під великим питанням буде обрання нового президента або другий термін цього президента, якщо це буде незаконна процедура”, - додала Лутковська.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Ігор Годецький заявив, що Кабмін, на жаль, лише реагує на події – десь спалахнуло, і він біжить гасити.

Крім цього, Знай.ua повідомляв, що Максим Джигун заявив, що влада втратила правильне сприйняття демократії.