Свою думку він висловив у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24».

«Стан справ у країні визначає не так влада, як настрої в суспільстві. Наприклад, насамперед у нас на виборах активно застосовувався чорний піар – але коли він не став давати результатів, його перестали використовувати. Коли законодавець був змушений вжити антикорупційних заходів, ставлення до корупції у суспільстві змінилося. І ми вже активно обговорюємо, хто має будинок у Лондоні, а хто – гроші, про походження яких він не може звітувати», - говорить гість програми.

Він наголосив на відмінностях у процесі управління країною між Україною та розвиненими державами.

«Кабмін, на жаль, лише реагує на події – десь спалахнуло, і він біжить гасити. А в нормальних країнах уряд реалізує програму партії, яка виграла вибори та отримала довіру громадян. В Україні ж програма у правлячої партії є надзвичайно розпливчастою», - зазначає Ігор Годецький.

Як повідомляє Знай.ua, раніше політтехнолог Юрій Подорожній назвав міфологію першою формою політичної свідомості.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що політолог Руслан Рохов вказав на різницю між парламентською та президентською республіками.