Свій коментар він опублікував у Telegram.

«Зеленський готує прямі перемовини з Путіним. Ми попереджаємо про це вже не перший місяць, а сьогодні сам президент у Верховній Раді підтвердив свої наміри. Нібито його на це штовхають міжнародні партнери. Але прямі перемовини України з РФ завжди відстоювали саме представники РФ. Тому стає зрозуміло, яких «міжнародних партнерів» слухає Зеленський в першу чергу», - сказав Жорін.

На думку Жоріна, ймовірні прямі перемовини нашої влади із Путіним значно послаблять позиції правлячої партії.

«Позиції президента Зеленського, якщо такі переговори відбудуться, – повний нуль. Такі домовленості принесуть Україні лише шкоду та закінчаться капітуляцією. Про що ми, до речі, також попереджали», - підкреслив Жорін.

Як зазначив лідер Нацкорпусу Андрій Білецький у своєму Telegram, єдиним позитивним моментом сьогоднішнього виступу президента було нагородження званням Героя України ветерана з позивним Да Вінчі.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Нацкорпус організував акцію проти розважальних заходів у скорботні дні.

Також Знай.ua повідомляв, що Нацкорпус заявив, що новостворене «Товариство ветеранів АТО» має на меті лише провладні інтереси.