Його слова пролунали у програмі «Романенко. Бесіди».

«Наразі фактично створено ситуацію, в якій вбивство Бутусова легітимізовано. Якщо його вб'ють, не має значення хто, то в нас можуть сказати, що це зробили росіяни, а вони, своєю чергою, звинуватить наших. Заява про загрозу Бутусову показує моральний рівень нашої влади. І цей процес уже не зупиниться, далі він лише наростатиме. Тож журналіст перебуває у реальній небезпеці. І відповідальність за це лежить на Арестовичі, на людині, яка заявила, що це можуть зробити протягом кількох тижнів», - вважає гість програми.

На його думку, в інтересах влади було б вжити всіх можливих заходів, щоб забезпечити безпеку Бутусова, але вона не робитиме цього.

«Державне бюро розслідувань не порушило жодної справи, і охорону Бутусову ніхто не надав. А заява Арестовича відкрила можливість створити хаос тим, хто в цьому зацікавлений. І це зробив представник влади. Причому йдеться про тотальний хаос. Тепер уже незрозуміло, кому вірити», - каже Олег Хом'як.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він прокоментував вплив телесеріалу «Слуга народу» на українське суспільство.

Також Знай.ua повідомляв, що президент Володимир Зеленський дорікнув журналісту Юрію Бутусову в розголошенні стратегічної інформації.