Про це він розповів у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24».

Передусім гість програми зазначає, що рішення закрити державні кордони в цій ситуації приймають особи, що аж ніяк не розбираються у штамах коронавірусу. На його думку, таким людям бракує політичної суб’єктності, а відтак вони просто виконують вказівки – чи то зібратися, чи то закрити кордони, чи то відкрити. «Їм що «Дельта», що «Омікрон» – жодної різниці. Пояснювати нашому уряду, що таке новий штам коронавірусу – це все одно, що пояснювати корові будову доїльного апарату», - стверджує Якименко.

Водночас він зазначає, що не знайомий із міністром охорони здоров’я особисто, а відтак не може нічого сказати щодо його професійної компетентності. «Але публічні заяви міністра створюють враження, що ми маємо справу з компакт-диском», - підкреслює експерт. Як він пояснює, чиновник ніби виголошує ту інформацію, що в нього вкладена. За словами Якименка, Уляна Супрун була такою ж самою: «Здавалося, що ти розмовляєш з комп'ютерною програмою, а не з живою людиною».

Отже, підсумовує гість програми, в Україні люди, що керують Міністерством охорони здоров’я наче позбавлені всього людського.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Якименко розповів, як вакцинація впливає на імунітет людського організму.

Також Знай.ua писав про те, що Якименко розповів, на основі чого визначається цивілізованість країни.