Свою думку він висловив у програмі Мирослави Бобровської «Як насправді?».

«Кожна держава, включно з Туреччиною, має свої інтереси, і це абсолютно нормально. До речі, нам у неї в цьому плані є чому повчитися. Але саме зараз Україна розвиває співпрацю і з Туреччиною, і з Азербайджаном. Ці дві держави обговорюють дуже цікаві проєкти, і я думаю, що Україні варто було б брати участь у багатьох із них. Наприклад, канал «Стамбул» відкриває можливості щодо транспортування газу та нафти з того ж Азербайджану. І нам варто було б розширювати нашу портову інфраструктуру», - каже гість програми.

Але, на його думку, ця співпраця не повинна обмежуватися лише економічною сферою.

«Для Туреччини важливими є кілька напрямків. Наприклад, зараз активізувався проєкт «Великого Турану» - об'єднання тюркських народів навколо Туреччини. Ердоган вимагає посилити роль Туреччини у світі, можливо, зробити її членом Ради Безпеки ООН. А для цього потрібні різні проєкти, у тому числі пов'язані з безпекою та лідерством у регіоні», - зазначає Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він заявив, що Росія та Білорусь використовують біженців як зброю.

Також Знай.ua повідомляв, що, на думку Мусієнка, російських військ біля українського кордону зараз замало для окупації країни.