Про це він розповів у новому випуску програми «Акценти» з ведучою Тетяною Резвін.

«На пресконференції Зеленського не було теплої ванни, про яку всі говорили, були гострі різнопланові питання, і не лише від умовно нині опозиційних каналів, але й інших ЗМІ, які, грубо кажучи, займають нейтральну позицію. Вони теж ставили різні питання та досить гострі. І Зеленський був готовий відповідати на ці питання, адже людина вже два з половиною роки при владі і це його екватор. І зараз це не те, що було на початку каденції президента, коли він був як чистий аркуш і у нього були лише добрі наміри, про які він говорив», - наголосив Петренко.

Петренко сказав, що президент уже має конкретні кроки, не завжди вдалі, є й проблемні моменти, і з усім цим потрібно комунікувати і відповідати. Якщо ми згадаємо всіх інших президентів, повідомив він, то будь-яке спілкування з владою відбувалося у кількох форматах. І зазвичай завжди був дуже комфортний для президента формат, вважає він, збиралося 5-6 журналістів провідних каналів, які ставили загальні та стратегічні питання.

«І президенти по заготовці розуміли, як і що вже буде. І відстрілювали все чітко, ясно та зрозуміло. Або це був більш розширений формат, коли збирали велику кількість журналістів, чоловік 100-300 і кожен міг поставити виключно по одному питанню і не могло бути жодного діалогу. А на пресконференції Зеленського з журналістами відбувався справжній діалог і це вибивається з загальноприйнятої канви. Зеленський на пресконференції показав, що є зальоти та проблеми, але він готовий про це говорити», - резюмував Петренко.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він прокоментував вплив телесеріалу «Слуга народу» на українське суспільство.

Також Знай.ua повідомляв, що президент Володимир Зеленський дорікнув журналісту Юрію Бутусову в розголошенні стратегічної інформації.