Про це він сказав в ефірі програми “А як насправді” з Мирославою Бобровською.

“На сьогоднішній день наша сила в тому, що ми маємо парламент і маємо суспільство. І вони дуже часто реагують тонко і не дають ухвалити ті чи інші рішення. У тому числі вигідні тій же Російській Федерації за тими ж Мінськими угодами. А уявіть наступний сценарій. Дестабілізація десь біля кордонів України. Необов'язково повномасштабний наступ, ескалація на сході, плюс осередок напруження ще десь на півдні та на півночі створює проблему”, - сказав Олександр Мусієнко.

Він зазначив, що при цьому влада не встигає реагувати, відбувається дестабілізація і з'являється ставленик від Росії.

“Котрий каже, ось буде так і так, і запрошує ще на допомогу російські війська. І все це робиться під приводом народних заворушень, революційної ситуації в Україні. Ризик такий є. Особисто для мене це як один з можливих сценаріїв, він існує. Тому, коли говорять про те, що можливі якісь хвилювання… Це може бути”, - додав Мусієнко.

За його словами, також акціями протесту може скористатися опозиція для отримання влади.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Руслан Бізяєв пояснив, чому восени в Україні не було Майдану.

Крім цього, Знай.ua повідомляв, що Росс заявив, що Путін ніколи не піде повноцінною війною на Україну.