Про це він сказав у програмі «Що далі?» з Вікторією Панченко на каналі «Знай 24».

Експерт зазначає, що поки що досі не порушено жодного важливого активу чи доступу олігархів до бюджету, вертикалі влади чи розподілу сфер впливу у державних монополіях. Тобто, констатує він, боротьба влади з олігархами відбувається лише в медіа і має радше форму торгів. «Будь-яке сказане слово треба декодувати не тільки з погляду того, що ми почуємо, але й з точки зору сукупності факторів, які ми спостерігаємо», - підкреслює Бізяєв.

Далі він детальніше зупиняється на темі торгів і зазначає, що цікаво, чим олігархи будуть торгуватися. «Адже практично всі наші шановні олігархи мають багато точок опори у світі. І вони не завжди самостійні у прийнятті того чи іншого рішення», - пояснює політолог. Зокрема, каже Бізяєв, Порошенко перший потрапляє під закон про олігархів, а хто далі – питання відкрите.

Як повідомляв Знай.ua, Мусалян розповіла, чи може Ігор Коломойський збанкрутувати.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що Охотін розповів, як в Україні виник олігархат.