Її слова пролунали у програмі «Суть подій» на каналі «Знай.ua».

«Ігор Коломойський має величезний темперамент і сексуальну енергію. А сексуальна енергія – це життя і гроші. Приймати такі потужні потоки може тільки людина, яка має велику енергетичну місткість. Не всі можуть бути олігархами. Люди іноді думають: мені б стільки грошей. А ти спробуй прийми такий потік грошей – адже він може тебе зруйнувати. Гроші – це дуже сильна енергія. Коломойський – людина дуже діяльна та з величезним енергетичним потенціалом. Він володіє сильною логікою, аналітикою та інтуїцією. Він одразу бачить і відчуває, чи треба йому кудись йти, мати з кимось справу чи ні. Він може побудувати про себе всі варіанти розвитку подій», - розповідає нумеролог.

Вона також розглянула можливість банкрутства для нього.

«Коломойський зараз перебуває у четвертому кульмінаційному циклі життя. Він починається у 47 років і продовжується до кінця життя. Тут стоїть код 3, а він означає, що людині дуже важливо підходити до своїх фінансових справ. Можливий витік фінансових потоків, причому без жодних підстав», - каже Нонна Мусалян.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково 40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше вона розповіла, що 2021 рік був роком перевірки стосунків на міцність.

Також Знай.ua повідомляв, що її колега Надія Штабська надала рекомендації, як розрахувати свій персональний код.