Про це вона розповіла у новому випуску програми «Прогноз» з ведучою Любов’ю Завальнюк.

«Коли ви розумієте, що зараз настав ваш час і час вашої сили, тоді у вас все вдається, ви з усім справляєтесь. Нумерологія прогнозування має до цього такий підхід, що ми живемо дев’ятирічними циклами і в цьому циклі кожен рік має якусь силу та пріоритет в чомусь. Тобто ваш якийсь життєвий досвід і те, що ми можемо здобути впродовж життя, є в пріоритеті. Наприклад, є роки, коли ви більше сконцентровані на родині та дітях, і ви це робите з задоволенням. А є роки, коли ви більше перемикаєтесь на роботу та кар’єру, і вам дуже важливо, щоб саме ця сфера приносила задоволення», - розповіла вона.

Штабська сказала, що з нумерологічної точки зору всі ці роки можна порахувати. Кожна людина, повідомила вона, живе своїм індивідуальним ритмом. І коли ми розуміємо свій індивідуальний ритм проживання, та для чого більш успішний даний рік, вважає вона, тоді в нашому житті успішні результати трапляються частіше. Кожній людині потрібно проаналізувати, підкреслила вона, і пожити в цьому ритмі персональних років.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

«Щоб вирахувати персональний рік, потрібно поставити собі питання, коли ваш день народження в даному році. Наприклад, якщо людина народилась 18 жовтня, вона записує повністю дату 18 жовтня 2021 року і потрібно додати всі числа, які входять в цю дату. У вас повинна вийти сума, в даній даті вийде сума 15, і нам потрібно цю суму звести до однозначного числа. Значить для людини, яка народилась 18 жовтня, буде шостий персональний рік», - резюмувала вона.

Як повідомляє Знай.ua, раніше астролог Влад Росс попередив, що під час ретроградного Меркурія ні в якому разі не можна купувати автомобілі, особливо нові.

Також Знай.ua повідомляв, що астролог передбачила перестановку сил і виникнення нової форми для Донбасу.