Про це він розповів у програмі Сергія Дойка «Особистість».

«Коли ви потрапляєте на перший курс вишу, спочатку треба вивчити коридори. А тепер уявіть до парламенту потрапити! Потрібно не просто коридори вивчити – треба підземні ходи. Я коли потрапив до парламенту, не міг зрозуміти: а як вони взагалі на трибуну виходять? Чому він дає цим слово, а мене взагалі не бачить? Я приїхав із Дніпра, мажоритарник, а там, виявляється, групи, вони вже заздалегідь домовляються. Ці всі нюанси ти вивчаєш років зо два, ходиш як дурник», - розповідає він.

За словами політика, перші два роки народні депутати просто натискають на кнопки, не розуміючи, за що голосують.

«А через два роки вони починають розуміти: у цьому комітеті є гроші, а у цьому комітеті грошей немає! Цей уже машиною поїхав, а цей ні. Я спочатку думав: фінансовий комітет – це круто, там можна міняти податки. Виявляється, бюджетний комітет крутий, там розподіляється бюджет! Коротше, ти починаєш розуміти комітети, потім хто стоїть за комітетами, як впливають. І ось ти ще більше пізнаєш. Залишаєшся на другий термін, уже знаєш, хто куди піде, вже все вивчив. Але тебе не обирають», - розмірковує Балашов.

За роки депутатської діяльності людина сильно відстала від суспільства, бо суспільство дуже швидко розвивається.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

«Коли я чотири роки просидів у парламенті, я вийшов і не розумів суспільство, бо займався парламентом. Ти взагалі не розумієш, про що люди говорять. Ти живеш або телевізором, або парламентом», - зізнається він.

Знай.ua повідомляв, що Сергій Гайдай вважає, що Рада штампує закони для тіньової держави, а не для громадян.