Про це він розповів у програмі Сергія Дойка «Особистість».

«Держава голодна, державники голодні. Вони довели ситуацію до нуля та не розвивають державу. ВВП до ладу не зростає, навіть зараз кон'юнктура ринку хороша, ціни хороші. А де економіка? Її вже нема. Тоді вони кажуть: «Добре, давайте більше брати грошей!». І ось тут лівацькі настрої «зелених» виявляються. Вони голосують за закон підвищення податків. Там же податки підвищили на третій продаж квартири до 18 відсотків. А це зупинить будівельну галузь, бо більше не купуватимуть інвестори поверхами по 100 квартир. Тому що «а нафіга воно мені потрібне? Я піду біткоїн куплю», - розповідає Балашов.

Таким чином, уряд вбиває економіку, зазначає він.

«Де брати гроші? З великих не візьмеш, великих корпорацій, з іноземців. Значить, середній бізнес, забудовники, і тепер у небезпеці будь-хто, хто має гроші. Не важливо, за 212 статтею візьмуть, за несплату податків. Тому що експерт, виявляється, у нас не є оцінювачем. Те, що це три роки тому сталося, немає терміну давності, теж начхати. Тому що вони йдуть до свого суду і починають кошмарити цей клас, у яких взагалі є гроші. Якщо це роблять з публічною особою, вони ніби випробовують суспільство: а суспільство з'їсть? Суспільство з'їло», - розмірковує політик.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Знай.ua повідомляв, що Сергій Гайдай вважає, що Рада штампує закони для тіньової держави, а не для громадян.