Про це він розповів у програмі Мирослави Бобровської «А як насправді?».

Передусім експерт зазначає, що із впровадженням електронного голосування є технічні проблеми. «Бабусям можна і купити планшет чи смартфон, але я думаю, що це буде спотикання, тому що я не впевнений, що парламент зможе внести достатню кількість голосів, щоби електронне голосування було реалізовано на рівні закону», - пояснює він.

Тобто, констатує Антонюк, спершу потрібно внести зміни до Конституції, аби запровадити електронне голосування. До того ж, каже він, це нововведення потребує бюджетних ресурсів. Принагідно політолог нагадує, що держава не може навіть забезпечити виборчі дільниці камерами, а їх мали встановити ще за Януковича.

До того ж, зауважує Антонюк, немає жодних гарантій, що система не зарахує голос за одного кандидата як голос за іншого і це турбує українців. «Ми не можемо довіряти електронній системі, тому що ми поки що не довіряємо інституціям», - підкреслює він. А відтак, підсумовує гість програми, доволі малоймовірно, що уряд затвердить електронне голосування, а народ – прийме.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Антонюк розповів, коли і навіщо влада починає виплачувати людям 1000 гривень.

Також Знай.ua писав про те, що Антонюк заявив, що закон про олігархів вдарить також по маленькому бізнесу.