Фрагмент свого виступу він опублікував у своєму Telegram-каналі.

«Ми бачимо дуже погану політичну культуру та дуже низький моральний та духовний рівень великої кількості діячів. Ми згадуємо день, який почав змінювати політичну парадигму української історії і змінювати її на краще: у бік справжньої незалежності та отримання довгоочікуваної свободи, за яку ми досі продовжуємо боротись», - сказав Тамарін.

За словами Тамаріна, Україна досі продовжує формувати політичну культуру та суспільство, у якому народ хоче жити.

«Кожен із вас має у першу чергу розуміти, що ви є носієм тих принципів та ідеалів, у яких ви хочете жити. Будь-яка революція починається з кожного з вас. Якщо людина поміж гідності та хліба обирає хліб, то згодом вона втратить і хліб, і гідність», - підкреслив Тамарін.

На думку Тамаріна, дуже важливо вивчати українську історію та зокрема ганебні приклади, коли люди відмовлялись боротись за свою гідність та незалежність, а також пам’ятати успішні приклади, які нас надихають.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

«Пам’ятайте, що кожен із вас є прикладом, пам’ятайте, для чого це все починалося», - зазначив Тамарін.

Як повідомляв Знай.ua, Нацкорпус організував акцію проти розважальних заходів у скорботні дні.

Також Знай.ua повідомляв, що Нацкорпус заявив, що новостворене «Товариство ветеранів АТО» має на меті лише провладні інтереси.