Про це він сказав в ефірі програми “Культ Особистості” з Русланом Бізяєвим.

“На третьому році повноважень Володимира Олександровича він глобально займається тим, що ліквідує олігархічний клас і все те, що з ним пов'язане. Але все те, що з ним пов'язане – це не лише політика. Це, виходить, і економіку треба трошки кудись обнулити… Це просто артикулювати, ми ліквідуємо, і буде що? Що ми збудуємо?”, - сказав Андрій Вігірінський.

За його словами, ліквідація олігархів не дозволить збудувати ринкові відносини і це не призведе до саморегуляції ринку.

“І найголовніше, щоб суспільство було готове до саморегуляції ринку. Я хочу це побачити… Ринок газу будувався за лекалами тими, які нам прописували МВФ. Починаючи з 2015 року і закон ухвалювали про ринок природного газу, і всю модель "Нафтогазу" так побудували, і все, що стосується постачальників, анбандлінгів – це все було за лекалами, які нам запропонували. Зрештою станом на 2021 рік ми маємо адміністративно регульовані ціни… Це не ринок”, - додав Вігірінський.

Він зазначив, що якщо Україна хоче отримати ринок, у якому буде рівний доступ для всіх учасників, то тоді вона не зможе впливати на них.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Руслан Бізяєв заявив, що боротьба з олігархами відбувається лише у медіа.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Олександр Антонюк зазначив, що закон про олігархів вдарить також по маленькому бізнесу.