Про це він сказав у програмі «Романенко. Бесіди» з Юрієм Романенком.

Принагідно юрист нагадує, що у 2013 році в Україні був і Євромайдан, і Антимайдан, все відбувалося у вигляді виступів, але останньою краплею стало саме побиття студентів. Отже, констатує Друзенко, влада перейшла рубікон і 1 грудня українці вийшли на протест. «Такого Зеленський не зробив. Тому повстання скасовується», - підкреслює він.

Отже, констатує гість програми, чинний президент ще не перейшов ту межу, через яку українці масово вийдуть протестувати. «Ми знаємо, що повстання в Україні починаються, коли сотні тисяч виходять на вулицю, на Хрещатику нема де стояти», - каже Друзенко.

До того ж, зазначає він, це ще один доказ того, що революцію штучно не влаштувати. «Протест, який вийшов, показав головний його козир – у нього немає серйозних опонентів», - зауважує юрист. Окрім цього, додає він, всі ті, хто атакують, володіють невеликими активами, по 2-3 тисячі, чого надто мало.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Жорін заявив, що історія про державний переворот виглядає як навмисно придумана владою.

Також Знай.ua писав про те, що історію з «держпереворотом» Москаль назвав «фейком від початку до кінця».