Про це він розповів на ютуб-каналі «Національний Корпус».

«Нинішня влада обрала для себе просту та примітивну тактику щодо своїх опонентів: абсолютно усі, хто не згодні з президентом або його оточенням, одразу ж стають заколотниками або агентами Кремля. А будь-які акції, не важливо з якого приводу, звісно, сплановані у Москві заради проплаченого державного перевороту та повномасштабного вторгнення РФ», - зазначив із сарказмом Жорін.

За словами експерта, президент під час своєї пресконференції досить спокійно зазначив, що у країні готується державний переворот, а просто діалог із журналістами для нього був більшим приводом для емоційності.

«Звісно, чого ж нам хвилюватись? «Слуги» планують створити цілу ТСК для розгляду цього питання. Найдивніше у цій ситуації те, що про підготовку держперевороту спецслужби дізналися з пресмарафону Зеленського, а кримінальну справу взагалі відкрили через 3 дні», - сказав Жорін.

На думку Жоріна, історія із державним переворотом виглядає, як навмисно придумана політтехнологами задля відвернення уваги від справи вагнерівців, бо таким чином усі, хто незадоволений діями влади, стає або «агентом Кремля», або «проплаченим заколотником».

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

«Для чого ми вийшли на акцію протесту? З простою метою: щоб нагадати владі, що буває, якщо влада йде не у тому напрямку. Рівно 8 років тому 1 грудня 2013 року українці продемонстрували, що не будуть терпіти нахабне бидло при владі і готові до рішучих дій. Ми хочемо, щоб президент забезпечив прозоре розслідування зриву спецоперації по вагнерівцям, а також, щоб він прибрав з влади російських агентів та зрадників», - сказав Жорін.

Як повідомляв Знай.ua, Нацкорпус провів акцію на Майдані з нагоди 8-ої річниці початку Революції Гідності.

Також Знай.ua публікував слова Сергія Тамаріна: Будь-яка революція починається з кожного із вас.